over ons

Over ons

"In een prachtig herenhuis in Roeselare … "

Het zou het begin kunnen zijn van een sprookje.  En dat is het ook.  We schrijven 1988.  Anna Steenhoudt, bezieler van La Sposa, start in het centrum van de stad met een speciaalzaak in bruidskledij . 

Twee jaar later en inmiddels veel te klein behuisd, neemt La Sposa haar intrek in het prachtige pand in de Stationsdreef te Roeselare. Het aantal collecties groeit, de keuzemogelijkheden worden uitgebreid en er komt versterking dankzij Isabelle, de dochter des huizes.

Samen maken Anna en Isabelle van La Sposa een gevestigde waarde, een huis van vertrouwen voor ontelbare bruidjes en een garantie op een schitterende huwelijksdag. Meer dan twintig jaar lang groeit en bloeit de speciaalzaak in huwelijkskledij, aangevuurd door passie en het streven naar die ene, perfecte, ideale, gedroomde trouwjurk.

Ondertussen is de fakkel helemaal doorgegeven. Isabelle – bijgestaan door een team experts – blijft gepassioneerd door het realiseren van huwelijksdromen. Ook na drie decennia is dat elke dag de eerste bekommernis: die droom waarmaken en zorgen voor een schitterende ‘belangrijkste dag’.
 

contacteer ons

 

over ons

"Een adem wit, een ademdamp van liefde en poezie."
Ido gherhardt, uit De Hovenier